فرماندار حاجی‌آباد: تقویت حوزه درمان شهرستان مطالبه به حقی است که باید محقق شود

فرماندار شهرستان حاجی آباد گفت: علی رغم کمبودهای بخش بهداشت و درمان شهرستان، حوزه سلامت با تلاش، خدمات ارزشمندی به مردم عزیز ارائه داده است.

به گزارش تیلا نیوز، علی خرم نسب، با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان، افزود: تقویت حوزه درمان شهرستان، مطالبه به حقی است که باید محقق شود.

فرماندار حاجی‌آباد با اشاره به موقعیت جغرافیایی این شهرستان اظهار کرد: شهرستان حاجی‌آباد دروازه ورودی استان و در کنار جاده ترانزیتی قرار دارد که با توجه به حجم بالای تردد خودروهای سبک و سنگین در شهرستان، میزبان هموطنان از سراسر کشور است که از امکانات و ظرفیت‌های این شهرستان بویژه در حوزه بهداشت و درمان استفاده می کنند.

وی با اشاره به اینکه خدمات خوب و قابل قبولی تاکنون از سوی کادر بهداشت و درمان شهرستان به هموطنان ارائه شده، افزود: با پیگیری های انجام شده، راه اندازی درمانگاه تأمین اجتماعی بطور جدی در دستور کار قرار دارد و مکان مورد نظر نیز از سوی شهرداری مشخص شده است. همچنین عملیات احداث کلینیک تخصصی بیمارستان نیز از جمله اولویت های درمانی در ارائه خدمات بهتر به همشهریان است.

نماینده عالی دولت در شهرستان خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای تردد خودروها، روزانه شاهد تصادفات در حوزه شهرستان هستیم و از سویی پایگاه های اورژانس شهری و روستایی با کمبود آمبولانس مواجه هستند که نیازمند توجه مسئولان به این مهم در راستای خدمات رسانی است.

خرم نسب ادامه داد: نصب یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس و نصب دستگاه اکسیژن ساز از مواردی مهمی بود که اخیراً در بیمارستان شهر حاجی آباد انجام شده است.

فرماندار حاجی‌آباد ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان از زمان شیوع بیماری کرونا عنوان کرد: کل نمونه گیری های انجام شده در این دوران
۲۸۱۲۴ مورد بوده است و همچنین ۱۲۲۲۶۴ دوز واکسن کرونا تزریق شده است که بر این اساس تا کنون ۸۷ درصد افراد بالای پنج سال و ۱۰۲ درصد از افراد بالای ۱۲ سال در نوبت اول واکسینه و در نوبت دوم ۷۶ درصد از افراد بالای ۵ سال واکسینه و ۵۰ درصد نیز در نوبت سوم واکسینه شده اند.

وی عنوان کرد: اجرای موفق ۶ گام طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج و هلال احمر، بازسازی بخش های آی سی یو و سی سی یو بیمارستان و افزایش فضای فیزیکی تخت های بیمارستانی از ۶۴ تخت به ۹۶ تخت در دوران شیوع بیماری کرونا، توسعه پایگاه های نمونه گیری و مراکز ۱۶ ساعته، بخشی از فعالیت‌های مجموعه بهداشت و درمان در شهرستان بوده که به شهروندان خدمات رسانی شده است.

رییس شورای سلامت شهرستان یادآور شد: در راستای خدمات رسانی بهتر، تعداد ۴۰ نفر نیروی انسانی بهورز، کاردان، کارشناس و ماما جذب و در مراکز درمانی مشغول به فعالیت هستند.

فرماندار حاجی آباد در خصوص برنامه های بهداشتی و درمانی سال جاری گفت: احداث خانه بهداشت روستاهای دهستان، معدنوییه و اورژانس دو راهی دهستان، حصارکشی و تکمیل خانه بهداشت احمدآباد، تکمیل حصارکشی مرکز چاله مورت، پیگیری ساخت پروژه بهداشتی درمانی مرکز شهید امانی، پیگیری شروع ساخت خانه بهداشت حسن آباد، پیگیری شبانه روزی نمودن مرکز درمانی فارغان و‌ تکمیل نیروی مورد نیاز مرکز درمانی شهر سرگز از جمله برنامه های سال جاری است که در حال پیگیری و انجام است.

وی در پایان از صنایع مستقر در شهرستان و خیرین نیک اندیش خواست در جهت خدمت رسانی بهتر به شهروندان، مثل همیشه در کنار و همراه مجموعه شورای سلامت شهرستان بوده تا با همکاری و تعامل، نواقص رفع و شاخص های بهداشتی شهرستان نیز ارتقا یابد.