مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: روند بازگشایی مدارس کم جمعیت روستایی هرمزگان را به دقت زیر نظر داریم
به گزارش تیلا نیوز، ایرج بیت اللهی در حاشیه سفر دو روزه به بشاگرد، در شورای معاونین اداره آموزش و پرورش این شهرستان، افزود: نگاه برنامه محور و استفاده صحیح از منابع انسانی و مالی می تواند به رغم کمبودها و چالش ها بهره وری را در یک مجموعه به همراه داشته باشد چرا که عموما مدیریت در چنین شرایطی مبتنی بر عملکردی خلاقانه ست.
وی تصریح کرد: همگرایی در یک مجموعه و استفاده حداکثری از منابع موجود با استفاده از ظرفیت های درون و برون سازمانی رمز موفقیت در شرایط حساس است که می تواند یک ساختار را از بحران و چالش دور نگه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به هفته اول سال تحصیلی جدید در هرمزگان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سایه تلاش و همت جمعی، با برنامه ریزی اصولی و حضور پویا و با انگیزه معلمان و مدیران و همکاری اولیای و دانش آموزان شاهد شروع موفق سال تحصیلی جدید در سراسر استان هستیم و برابر الگوی ستاد ملی کرونا فرایند تعلیم و تربیت به روش های حضوری، مجازی و تلفیقی در استان هرمزگان عملیاتی شده است.
بیت اللهی یادآور شد: یکی از مهمترین رویکردها بازگشایی مدارس کم جمعیت روستایی به روش حضوری بود که خوشبختانه در جریان بازدید از مدارس روستایی شهرستان بشاگرد، در دورترین منطقه روستایی نیز این مهم اجرایی و دانش آموزان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، با حضور معلمان با انگیزه، سال تحصیلی خود را آغاز کرده اند، ضمن اینکه شرایط را از حیث تامین سلامت دانش آموزان به دقت زیر داریم.
وی با بیان اینکه قطعا بهترین روش آموزشی و تربیتی، تشکیل کلاس درس با حضور معلم است، خاطرنشان کرد: کسی نمی تواند منکر این مهم باشد اما موضوع سلامت دانش آموزان به عنوان اولویت اول آموزش و پرورش در دو سال اخیر که جامعه با همه گیری ویروس منحوس کرونا مواجه بوده است، تامین و مراقب از سلامت دانش آموزان بوده است که اجرای آموزش های غیر حضوری با تکیه بر ظرفیت عظیم شبکه شاد نیز به همین منظور طراحی و اجرایی شد که انصافا تحولی مثال زدنی را در نحوه آموزش های از راه دور رقم زد.
این مقام مسئول اظهار کرد: با فراهم شدن شرایط بازگشایی مدارس در مناطق کم جمعیت ضمن توجه جدی به اجرای دستورالعمل های بهداشتی، شاهد حضور دانش آموزان در کلاس های درس هستیم که امیدواریم در ادامه با نظر ستاد ملی کرونا، مدارس در همه مقاطع و مناطق شهری و روستایی از چنین امکانی برخوردار شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه همه ظرفیت ها در استان برای تحقق این هدف بسیج شده است، از آمادگی ادارات آموزش و پرورش سراسر استان خبر داد و گفت: در اجرای پروژه مهر، با اولویت سازماندهی نیروی انسانی، برنامه ریزی آموزشی و تامین تجهیزات، سراسر استان با احصای چالش ها و ظرفیت ها، آمادگی لازم را برای سال تحصیلی جدید کسب کرده اند که این هدف در مناطق صعب العبور روستایی نیز به خوبی اجرایی شده است.
بیت اللهی در پایان با قدردانی از تلاش و مجاهدت معلمان و مدیران و همکاری بی دریغ اولیا و دانش آموزان، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش به عنوان زیربنای توسعه، متعلق به همه جامعه است و موفقیت آن نیز در گرو همکاری و مشارکت جمعی با این نهاد است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان در جریان سفر به شهرستان بشاگرد از مدارس روستایی نور آباد، تیسور، حیدرآباد، بن ریز، زمین حسن، سیت و بندخرس، سعیدآباد، کلوچ و کلن، سرزه چارکان، گوئن و درنگ مدو در بخش گافر و پارامون بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های آموزشی، کمبودها و نقطه نظرات اهالی و شوراها قرار گرفت.
ارسال دیدگاه