آغاز برداشت میوه‌های سردسیری در استان گرمسیری هرمزگان / انگور، انجیر، انار، گردو و زردآلو از جمله این میوه ها هستند

شهرستان‌های بندرعباس، حاجی آباد، رودان و بشاگرد از مهمترین مناطق تولید میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری در استان است.

کار برداشت میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری در استان هرمزگان آغاز شد.

به گزارش تیلا نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت این محصولات در استان هزار و ۳۰۰ هکتار است.

مسعود گرگیج پیش بینی کرد امسال ۵ هزار تن محصول برداشت شود.
وی گفت: شهرستان‌های بندرعباس، حاجی آباد، رودان و بشاگرد از مهمترین مناطق تولید میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری در استان است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: انگور، انجیر، انار، گردو و زردآلو از جمله این میوه هاست.

گرگیج افزود: این محصولات در مناطق کوهستانی با آب و هوای معتدل کشت می‌شود.

وی گفت: محصولات سردسیری و نیمه سردسیری هرمزگان به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان فرستاده می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برای توسعه باغ‌ها در اراضی شیب دار ۱۰۰ هکتار انجیر در شهرستان حاجی آباد و دهستان سیاهوی شهرستان بندرعباس کاشته شد. برداشت این محصولات تا شهریور ادامه دارد.

هرمزگان به گرما و میوه‌های گرمسیری اش معروف است، اما در مناطق کوهستانی هم میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری تولید می‌شود.