برداشت انبه رسیده در هرمزگان / شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس مهم‌ترین مناطق کشت انبه در استان هرمزگان هستند

هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت و تولید انبه در کشور دارد و به طور متوسط از هر هکتار ده تن انبه برداشت می‌شود.

برداشت انبه رسیده از باغ‌های استان هرمزگان آغاز شد.

به گزارش تیلا نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، معصومه عباسی، معاون مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۹ هزار تن انبه برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.

عباسی افزود: سطح زیرکشت انبه در استان سه هزار هکتار است.

او گفت: اصلاح باغ‌های انبه و تغذیه مناسب از جمله دلایل افزایش تولید است.

معاون مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: حدود ۵۰ درصد از محصول انبه به صورت نارس برداشت شده است و میوه رسیده از تیرماه آغاز شده است و تا اواخر مرداد ادامه دارد.

هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت و تولید انبه در کشور دارد و به طور متوسط از هر هکتار ده تن انبه برداشت می‌شود.

ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ- بی و سی، کربوهیدراتها، اسید‌های چرب، پروتئینها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس مهم‌ترین مناطق کشت انبه در استان است.