برداشت کنجد در هرمزگان آغاز شد / محصول تولید شده در استان هرمزگان از مرغوبترین نوع کنجد تولیدی کشور است

برداشت کنجد از هزار و ۶۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش تیلا نیوز؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال هزار و ۸۰۰ تن کنجد از زمین‌های کشاورزی استان برداشت شود که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

سیدرضاامیری زاده گفت: قیمت مناسب، پایین بودن هزینه تولید و استفاده از منابع آبی کمتر، تناوب زراعی، توزیع کود‌های شیمیایی ماکرو، و شرایط مناسب آب وهوایی علت افزایش کشت است. برداشت کنجد تا پایان آذر ادامه دارد.

وی افزود: شهرستان‌های حاجی‌آباد، رودان، بندرعباس، پارسیان و بستک مناطق عمده کنجد در هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول تولید شده در استان از مرغوبترین نوع کنجد تولیدی کشور است که به استان‌های یزد، کرمان و فارس فرستاده می‌شود.

روغن استحصال شده‌ی کنجد در صنعت ارده و شیرینی و پخت حلوا و غذا‌های محلی و همچنین مصرف تنقلاتی و خشکبار استفاده می‌شود. دانه کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی است که برای مقابله با دیابت موثر است.

استفاده از روغن دانه کنجد به عنوان تنها روغن خوراکی در کاهش فشار خون و گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی با حساسیت بالا موثر است. دانه‌های کنجد به ویژه دانه‌های سیاه، غنی از آهن است.