معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

ساخت ۱۵۰ هزار واحد استیجاری به منظور ایجاد تعادل در بازار مسکن

محمودزاده گفت: همزمان با اجرای قانون جهش تولید مسکن، ساخت ۱۵۰ هزار واحد استیجاری هم به منظور ایجاد تعادل در بازار اجرا می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در شبکه خبر در خصوص ساخت ۱۵۰ هزار واحد استیجاری تصریح کرد: ۱۵۰ هزار واحد کف تقاضایی هست که برای مصوب شدن به هیئت دولت پیشنهاد کرده ایم که ۵۰ هزار واحد آن برای دهک‌های یک تا سوم جامعه با سود ۵ درصد است و ۱۰۰ هزار واحد آن برای دهک‌های متوسط جامعه در نظر گرفته شده است.

او گفت: همزمان با اجرای قانون جهش تولید مسکن ساخت ۱۵۰ هزار واحد استیجاری هم به منظور ایجاد تعادل در بازار اجرا می‌شود. در صورتی که تقاضا برای واحد استیجاری بیشتر شود، منعی برای افزایش این تعداد نداریم.

در ادامه یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: طبق برنامه سند جامع مسکن در دولت‌های مختلف باید سالی یک میلیون واحد مسکن ساخته می‌شد که این موضوع انجام نشد.

او با بیان اینکه بازار مسکن در دولت قبل تعطیل بوده است، افزود: علت آن گرانی مسکن در زمینه‌های مختلف، رها شدن طرح‌های مسکن در دولت گذشته بود.

یوسفی با بیان اینکه در چند سال گذشته ۹۸۰ درصد افزایش قیمت مسکن داشتیم، گفت: نزدیک به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در کشور مستاجر داریم و ساخت یک میلیون واحد مسکونی هم که در تعهد دولت است. اگر بخواهیم ۱۵۰ هزار واحد مسکن اجاره‌ای بسازیم همچنان کمبود مسکن وجود دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در ساخت مسکن اجاره‌ای به سه نکته باید توجه شود. مدت و میزان اجاره چقدر است و دولت در این قرارداد طرف موجر است یا مستاجر.

یوسفی گفت: برای کنترل قیمت مسکن و اجاره بها باید فاصله کمبود مسکن را کم کنیم. بازار مسکن باید برای نیاز افراد باشد نه سوداگری.

او گفت: تاثیر برنامه های مسکنی نیازمند صرف زمان بلند مدت است و امیدواریم با اجرای برنامه های ساخت مسکن تا چند سال دیگر تعادلی در این بازار ایجاد شود.