برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد

برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش تیلا نیوز، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه برداشت شود.

محمد رضا شیخ زاده افزود: ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت می‌شود که در صنایع ترشی و شوری استفاده می‌شود.
برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود.

هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.

معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.

مجید کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.