مریم برخورداری- پایگاه خبری تیلا نیوز: کاشت و برداشت سبزیجات به روش سنتی در برخی از مزارع هرمزگان از جمله دهستان «ایسین» در شمال شهر بندرعباس هنوز رواج دارد.
مزارع سبزیجات استان، شامل اسفناج، جعفری، شوید، تره، تربچه، نعناع، پیازچه و گشنیز است که علاوه بر تأمین نیازهای داخل، به استانهای دیگر و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
به طور میانگین در هر هکتار، ۱۰ تن محصول سبزی برداشت میشود.
برداشت سبزی در مزارع هرمزگان از اوایل زمستان آغاز و تا اواسط بهار ادامه دارد.
در ویدئوی فوق، نمایی از یک مزرعه سبزیجات در روستای «محله نو» دهستان ایسین بندرعباس مشاهده می کنید.
ارسال دیدگاه