با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی؛

کار برداشت گندم از مزارع سرچاهان هرمزگان آغاز شد+ عکس

با حضور معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی برداشت گندم در هرمزگان از مزارع روستای سرچاهان در شهرستان حاجی‌آباد آغاز شد.

به گزارش تیلا نیوز، معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گندم کشور شش میلیون هکتار است که حدود دو میلیون هکتار به صورت آبی و ۴ میلیون هکتار نیز به صورت دیم زیر کشت گندم رفته است.

علیرضا مهاجر با اشاره به تولید افزود: امیدواریم در سال زراعی بیش از ۱۱ میلیون تُن گندم تولید و بیش از ۹ میلیون تُن گندم از کشاورزان خریداری شود.

وی با اشاره به اختلاف قیمت گندم و آرد افزود: امیدواریم با در نظر گرفتن تدابیری از سوی دولت برای کاهش این اختلاف قیمت، بتوانیم گندم را با قیمت مناسبتری از کشاورزان بخریم.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: برداشت گندم در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از جنوب کرمان آغاز شده است.

سهراب سهرابی افزود: هماهنگی بکارگیری بیش از ۲۰ هزار دستگاه کمباین از سوی جهاد کشاورزی برای برداشت گندم در مزارع صورت گرفته است.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت خرید تضمینی گندم نان ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و گندم دوروم نیز ۲۱ هزار تومان است.

سهراب سهرابی گفت: بیش از هزار و صد مرکز برای خرید گندم در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بلافاصله پس از تحویل گندم از سوی گندمکاران به مراکز خرید، اطلاعات آنان در سامانه سیفا ثبت و در مدت کوتاهی پرداخت صورت می‌گیرد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: در مزارع دیم از هر هکتار بیش از یک تُن و در مزارع آبی از هر هکتار بیش از ۴ تُن گندم برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز گفت: پیش بینی می‌شود ۶۲ هزار تُن گندم از ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت در استان برداشت شود.

عباس مویدی افزود: ارقام کشت شده شیرودی، چمران ۲، مهرگان، سحر و سیروان است.

وی گفت: بیش از ۸۰ درصد کشت گندم در هرمزگان به شهرستان حاجی آباد اختصاص دارد.

محمد سالاری پور فرماندار شهرستان حاجی‌آباد نیز با قدردانی از تلاش‌های کشاورزان منطقه، اظهار کرد: توسعه کشاورزی پایدار و حمایت از تولیدکنندگان بخش زراعت، همواره از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان بوده و خواهد بود.

وی در ادامه بیان کرد: عملکرد مناسب کشاورزان و بهره‌گیری از روش های نوین کشت و آبیاری، نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کیفیت محصول داشته است.