امسال ۶۰ تن گوشت ماهی خاویاری در هرمزگان تولید میشود
🔺 عکس تزیینی است
به گزارش تیلا نیوز، سیروس برازنده در این خصوص افزود: این تولید در مراکز پرورش ماهی خاویاری در شهرستانهای رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس است.
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه پارسال نیز ۴۴ تن گوشت ماهی خاویاری در استان تولید شد، بیان کرد: بیشتر تولیدات به کشور روسیه صادر میشود.
برازنده افزود: در یکی از مراکز پرورش ماهی خاویاری در شهرستان رودان سال گذشته ۱۸ تن گوشت ماهی صادر شد.
وی در ادامه گفت: ماهی خاویاری که در هرمزگان پرورش داده میشود از گونه فیل ماهیان است که رشد مناسبی دارد.
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی اداره کل شیلات هرمزگان تصریح کرد: هر دوره پرورش این ماهیان سه سال است که به علت شرایط آب و هوایی مناسب یک سال کمتر از میانگین کشوری است.
مدیرکل شیلات هرمزگان نیز گفت: امسال برای شش سرمایه گذار بخش خصوصی پرورش ماهی خاویاری موافقت اصولی صادر شده است و از سرمایه گذاران در این بخش با پرداخت تهسیلات حمایت میشود.
مسعود بارانی پرورش با اشاره به اینکه ماهی خاویاری هرمزگان، یک سرمایه گذاری امن و دارای سود است، افزود: زمانی که وزن ماهیها به بالای هشت کیلوگرم برسد گوشت آن بازارپسندی مناسبی دارد.
پرورش ماهی خاویاری برای نخستین بار ازسال ۱۳۹۵ در هرمزگان آغاز شد.
ارسال دیدگاه