فین؛ نخستین منطقه آغاز کشت گندم در هرمزگان
🔺 عکس تزیینی و آرشیوی است
به گزارش تیلا نیوز، رییس مرکز جهادکشاورزی بخش فین بندرعباس گفت: کشت محصول گندم در روستاهای لاور و کوران بخش فین با استفاده از سیستم آبیاری قطرهای و روشهای نوین انجام میشود که علاوه بر صرفهجویی در مصرف آب، بهرهوری تولید را نیز افزایش میدهد.
امید سرودی روز شنبه در آیین آغاز کشت گندم در بخش فین، با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب این منطقه افزود: برداشت گندم در بخش فین از اوایل فروردینماه سال آینده آغاز و تا پایان اردیبهشتماه ادامه خواهد داشت که از این نظر، فین یکی از مناطق پیشتاز کشور در برداشت زودهنگام محصول گندم بهشمار میرود.
وی بیان کرد: سطح زیرکشت گندم در این بخش نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده، که بیانگر استقبال کشاورزان از برنامههای کشت پاییزه و سیاستهای حمایتی دولت در زمینه تامین نهادهها و توسعه آبیاری نوین است.
رییس مرکز جهاد کشاورزی بخش فین بندرعباس تصریح کرد: اجرای طرحهای توسعهای در حوزه کشاورزی، آموزش بهرهبرداران، استفاده از بذرهای اصلاحشده و روشهای نوین آبیاری از مهمترین اولویتهای جهادکشاورزی در سالجاری است تا ضمن افزایش تولید، پایداری منابع آب و خاک نیز حفظ شود.
گندم در هرمزگان از آبان تا بهمن هر سال کشت شده و برداشت این محصول نیز از امسال از اوایل فروردین در استان آغاز شده و تا پایان اردیبهشت یا نیمه خرداد ادامه دارد.
سطح زیرکشت گندم در هرمزگان ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار است.








ارسال دیدگاه