اولین جایزه علمی تحقیقاتی «هرمزی» به پژوهشگر برجسته هرمزگانی اعطا شد

عصر امروز استاندار هرمزگان جایزه علمی تحقیقاتی «هرمزی» را در حضور منصور فرهادی رییس دانشگاه پیام نور این استان به دکتر علی عامری سیاهویی پژوهشگر برجسته هرمزگانی اعطا کرد.

به گزارش تیلا نیوز نقل از فارس، با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان اولین جایزه علمی تحقیقاتی «هرمزی» را به پژوهشگر برجسته هرمزگانی اعطا شد.

استاندار هرمزگان در این آیین اظهار داشت: علم و دانش از دیرباز در توسعه تمدن‌ها و پیشرفت ملت‌ها نقش ویژه‌ای داشته، در دو دهه اخیر مقام معظم رهبری تاکید فراوانی بر مسئله علم و دانش و فناوری دارند و شعار امسال را نیز با تکیه بر همین امر نامگذاری نمودند.

وی افزود: در جلسه امروز به پاس قدردانی از یکی از پژوهشگران برجسته استان دکتر علی عامری سیاهویی، جایزه علمی تحقیقاتی بنیاد هرمزی به وی اعطا شد.

استاندار هرمزگان گفت: این پژوهشگر برتر استان نقش ویژه‌ای در تحقیقات داشته و کارهای خوبی از خود بر جای گذاشته است، این جایزه به نام “حسین بن موسی هرمزی” منجم برجسته استان نامگذاری شده که هر ساله بناست به پژوهشگران برجسته استان اهدا شود.

وی تصریح کرد: این مسیر ادامه دارد و این تجلیل‌ها به صورت نمادین است و باید در عمل نیز از ظرفیت نخبگان استان در مناصب اجرایی و علمی بیشتر استفاده کنیم.

گفتنی است دکتر علی عامری سیاهویی از نخبگان برجسته استان هرمزگان و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات گیاه‌پزشکی ایران است، عمده تحقیقات این چهره علمی در حوزه تنوع زیستی و کنترل بیولوژیک است که در سه سال گذشته توانسته ۲۵ گونه جدید عامل کنترل بیولوژیک را به دنیا معرفی کند، چاپ ۴۰ مقاله علمی بین المللی از دیگر فعالیت‌های علمی و پژوهشی دکتر عامری سیاهویی بوده است.

جایزه علمی تحقیقاتی «هرمزی» به ابتکار بنیاد علمی تحقیقاتی هرمزی و دانشگاه پیام نور هرمزگان بنیانگذاری شده، قرار است این جایزه مهم علمی سالانه به پژوهشگران برتر و تاثیر گذار استان و کشور اعطا شود.

حسین ابن موسی هرمزی منجم قرن ششم هرمزگانی بوده که کتاب معروف و مرجعی نیز از او به یادگار مانده است. او در میناب کنونی می‌زیسته و از جمله کسانی است که خدمات علمی فراوانی به تاریخ دانش در زمین پارسی کرده است و امروز کمتر نامی از او در فضای فکری و اجتماعی هرمزگان به جای مانده است.

تمام فرآیند داوری آثار اعطای این جایزه نیز در خارج از استان هرمزگان صورت گرفته است و فتح بابی برای گشودن عرصه تازه‌ای ازتجلیل از علم در هرمزگان در سال‌های پی در پی است.